Kirkkonummi tarjoaa upeita kohteita kesän viettoon!

Tulevasta kesästä odotetaan edellisen tapaan vilkasta kotimaanmatkailun kesää. Kirkkonummi on loistava lähimatkailukohde, jossa voi nauttia sekä luonnosta että vahvistuvista matkailupalveluista. Kunnan tekemän matkailun edistämistyön ansiosta Porkkalan virkistysalue mainitaan valtakunnallisessa 100 syytä matkailla Suomessa -palvelussa ja kunta on mukana Travel Planner -matkailupalvelussa.

Koronavuosi on ollut monelle yrittäjälle vaikea, kun tapahtumien järjestäminen on ollut mahdotonta ja kokoontumisia on rajoitettu. Nyt kesää kohti onkin erityisen tärkeää tukea paikallisia yrittäjiä ja käyttää palveluita monipuolisesti!

Reetan ja Saaran kesän menovinkkeihin kuuluvat Kirkkonummen luontopolut ja kartanomiljööt. Kulttuuri ja historia ovat vahvasti läsnä eri puolilla kuntaamme ja esimerkiksi Hvitträsk on hieno retkikohde. Kirkkonummen järvet ja rauhalliset merenlahdet sopivat vaikkapa suppailuun. Kannattaa poiketa myös Kirkkonummen korkeatasoisissa ravintoloissa ja sympaattisissa pikkukahviloissa. Menovinkkejä voi katsoa myös kunnan uudistetusta tapahtumakalenterista osoitteesta tapahtumat.kirkkonummi.fi!

Ihanaa ja turvallista kesän alkua kaikille kirkkonummelaisille, kesäkuntalaisille ja matkailijoille!

Reetta Hyvärinen
Kuntakehitysjaoston pj (vihr)
Kunnanhallituksen jäsen

Saara Huhmarniemi
Rakennus- ja ympäristölautakunnan pj (vihr)